Odkrivamo skrite potenciale teamov

Team Up je team building, ki z vzorom uspešne športne ekipe navdihne in spodbudi člane poslovnega teama, da prepoznajo in pričnejo zavestno uporabljati svoje osebne in teamske potenciale.


Spodbujamo team na poti navzgor

1. Motiviramo s team building treningom in osebno izkušnjo z vrhunskim in uspešnim teamom.

2. Poglobimo zaupanje med člani teama in okrepimo povezanost teama kot celote.

3. S teamskim coachingom spodbudimo člane teama k osebnim zavezam in doseganju skupnih poslovnih ciljev. 

Skupaj osvajamo vrhove

Zaupajte nam, s kakšnimi izzivi se srečujete v teamu. Stopite v stik z nami in si rezervirajte 1 uro brezplačnega svetovanja na sedežu vašega podjetja.

 

Skupaj bomo izračunali ROI "Team up" delavnice in našli skupno rešitev.

Izberite nas - Team Building z učinkom!


Spoznaj nas

Dolgoletne izkušnje in uspešen timski coachinga podjetja plAnincA prepletamo z unikatno izkušnjo uspešne svetovno znane športno akrobatske skupine Dunking Devils.

Alenka Planinc Rozman

Poslovni coach in moderator

Z bogatimi vodstvenimi izkušnjami v slovenskih in mednarodnih podjetjih. V podjetju plAnincA d.o.o. je v desetih letih sodelovala z več kot 100 organizacijami, predvsem na področju osebnega in timskega coachinga kot tudi posredovanja znanja komunikacije, upravljanja s časom in teamskega dela.

Domen Rozman

Trener športnih in umetniških teamov

Kot ustanovni član in vodja teama Dunking Devils je svojega in druge teame v preteklih 10-ih letih popeljal že na več kot 1000 nastopov v 35 državah in na 5-ih kontinetnih. Je odličen motivator in ve, kaj je potrebno, da team doseže svoj poln potencial lahkotno in z navdušenjem.

Reference

© plAnincA d.o.o. - Vse pravice pridržane | Produkcija: PNV Group